Aszalt gyümölcs, szegfűszeg és vörös szőlő finom savassága. Csokis utóíz.
Ez az egyedülálló kávé a világ legtávolabbi zugaiból származik. A Waghi-völgy 1600 méteres magasságban történő termesztésének és a helyi erdők sajátos körülményeinek köszönhetően ez a kávé felejthetetlen ízélményt nyújt.
A kávét nedves eljárással dolgozzák fel, és 24 órán át fermentálják, ami kiemeli egyedi karakterét, tele finom savakkal, aszalt gyümölcsök, szegfűszeg és vörös szőlő aromájával. Lágy csokoládéra emlékeztető utóízével ez a kávé ellenállhatatlan választás a nem mindennapi ízek szerelmeseinek.
Fontos szempont a forrása – a termelés akár 75%-a olyan kistermelőktől származik, akik nehéz körülmények között, kézzel takarítják be a termést az erdők mélyén. Minden bab a helyi gazdák kemény munkájának és elhivatottságának bizonyítéka, akik osztoznak eme exkluzív kávé előállításában.
A Full City pörkölés kiemeli az ízek gazdagságát és mélységét, így erőteljes testet hozván létre, fűszeres jegyekkel, amely minden kávéínyencet kiszolgál. Nem csak a régió helyi gazdáit támogatja ennek a kivételes kávénak minden kortyával, hanem egy felejthetetlen utazást is megélhet, tele egzotikus ízekkel és aromákkal.
100 % Arabika
Pörkölés árnyalata: Full City
Csomagolás: 1000 g (szemes kávé)
Ingyenes kézbesítés 17000 Ft
feletti megrendelés esetén
5% kedvezmény minden kávéra regisztrált vásárlóknak!
Hatalmas testű. Csodálatos aromája, mely az őrlésnél teljesedik ki, már az elején elvarázsol. Ízében a földimogyoró édessége, a szárított gyümölcs, a piros szőlő, a szegfűszeg és a bor érezhető, melyeket borsos, erős lecsengés követ.
A kávécserjéket Waghi Valley térségben termesztik 1600 m tengerszint feletti magasságban. A kávécseresznyéket nedves módszerrel dolgozzák fel. Az ültetvények mélyen az őserdőben találhatóak, ahol a kávébogyók nagyon lassan érnek. Mindez a magas páratartalomnak és a magas fáknak köszönhető, melyek nem engedik át a napfényt. A kávé kávészemei csodálatosan egyenletesek.
Régió: Waghi Valley
Farm: a környék kistermelői
Feldolgozó állomás: Sigri
Variáns: Typica
Feldolgozás: nedves (24órás fermentáció)
Magasság: 1600 m tengerszint feletti magasságban