Ízében minimális savassággal, a csokoládé és karamell tónusai dominálnak, mely a szárított fügére emlékeztet.
A kolumbiai kávé világszerte elismert aromájának kiváló egyensúlyáról és teljességéről. A nyugati Andok szívében, a Risaralda régióban termesztett Castillo kávéfajta a minőség és az egyedi ízprofil szinonimája.
Full City árnyalatra pörköljük, ennek köszönhetően masszív és erős testet kínál, domináns csokoládé és karamell tónusokkal, melyeket finoman egészíti ki a minimális savasság és az aszalt füge utóíze. Intenzív és keserű utóíze hosszan tartó élményt hagy a szájban, amely minden kávékedvelő megelégedésére szolgál.
A kávéfákat vulkanikus talajban, 1300-1400 méter tengerszint feletti magasságban termesztik, ez adja a kávé jellegzetes ízét és aromáját. Minden csésze kávéval a kolumbiai természet és hagyomány egy darabjába kóstolhat bele, amely a 19. században kezdett formát ölteni.
A Risaralda-i La Celia régió kistermelőitől származó kávét kézzel szedik és nedves módszerrel dolgozzák fel, majd napon szárítják.
100 % Arabika kávé
Pörkölés árnyalata: Full City
Csomagolás: 200 g (szemes kávé)
Ingyenes kézbesítés 17000 Ft
feletti megrendelés esetén
5% kedvezmény minden kávéra regisztrált vásárlóknak!
A kávé teste hatalmas és erős. Ízében, minimális savassággal, nehéz csokoládé tónusok dominálnak. Mindez a szárított fügére emlékeztet. Lecsengése keserű és intenzív.
A Castillo variánsú kávécserjéket a nyugati Andokban, Risaralda térségben vulkanikus talajon termesztik 1300-1400 m tengerszint feletti magasságban. A kávécseresznyéket nedves módszerrel dolgozzák fel, majd napon szárítják. Kézi szüret és válogatás.
Régió: La Celia, Risaralda
Farm: a környék kistermelői
Feldolgozó állomás: Trilladora Santa Teresita
Variáns: Castillo
Feldolgozás: Nedves, napon szárítva
Magasság: 1300-1400 m tengerszint feletti magasságban
Többet a kolumbiai kávéról ebben a cikkünkben olvashat.