Coffeein Menü
Ingyenes kézbesítés 17000 Ft feletti megrendelés esetén
← vissza

Columbia Risaralda - La Celia (200g arabica szemes kávé)

Legnépszerűbb

Ízében minimális savassággal, a csokoládé és karamell tónusai dominálnak, mely a szárított fügére emlékeztet.

A kolumbiai kávé világszerte elismert aromájának kiváló egyensúlyáról és teljességéről. A nyugati Andok szívében, a Risaralda régióban termesztett Castillo kávéfajta a minőség és az egyedi ízprofil szinonimája.

Full City árnyalatra pörköljük, ennek köszönhetően masszív és erős testet kínál, domináns csokoládé és karamell tónusokkal, melyeket finoman egészíti ki a minimális savasság és az aszalt füge utóíze. Intenzív és keserű utóíze hosszan tartó élményt hagy a szájban, amely minden kávékedvelő megelégedésére szolgál.

A kávéfákat vulkanikus talajban, 1300-1400 méter tengerszint feletti magasságban termesztik, ez adja a kávé jellegzetes ízét és aromáját. Minden csésze kávéval a kolumbiai természet és hagyomány egy darabjába kóstolhat bele, amely a 19. században kezdett formát ölteni.

A Risaralda-i La Celia régió kistermelőitől származó kávét kézzel szedik és nedves módszerrel dolgozzák fel, majd napon szárítják.

100 % Arabika kávé
Pörkölés árnyalata: Full City
Csomagolás: 200 g (szemes kávé)

Ár (ÁFÁ-t tartalmaz)

3090 Ft
Mennyiség:
Doprava zadarmo

Ingyenes kézbesítés 17000 Ft
feletti megrendelés esetén

5% kedvezmény minden kávéra regisztrált vásárlóknak!

Elérhetőség: Raktáron
Pörkölés: 15.11.2024
Min. szavatosság: 15.11.2025
Elkészítését ajánljuk: Eszpresszó,Mokka
Megpörkölve és megrendelve: 633x

A kávé jellemzői

Test
Keserűség
Savasság
Édesség

Ízvilág

A kávé teste hatalmas és erős. Ízében, minimális savassággal, nehéz csokoládé tónusok dominálnak. Mindez a szárított fügére emlékeztet. Lecsengése keserű és intenzív.  

Származási hely

A Castillo variánsú kávécserjéket a nyugati Andokban, Risaralda térségben vulkanikus talajon termesztik 1300-1400 m tengerszint feletti magasságban. A kávécseresznyéket nedves módszerrel dolgozzák fel, majd napon szárítják. Kézi szüret és válogatás.

További információk

Régió: La Celia, Risaralda
Farm: a környék kistermelői
Feldolgozó állomás: Trilladora Santa Teresita
Variáns: Castillo
Feldolgozás: Nedves, napon szárítva
Magasság: 1300-1400 m tengerszint feletti magasságban

 

Többet a kolumbiai kávéról ebben a cikkünkben olvashat.

Értékelések

Értékelések
2 értékelés Értékelés hozzáadása
    Kakaós, kesernyés, intenzív, klasszikus. Abszolút best.
    Jóval földiesebb és keserűbb ízvilág a többi eddig kipróbált kávéhoz képest. Nálam 5 pont.
Copyright © 2011 - 2024 Minden jog fenntartva | Általános Üzleti Feltételek | GDPR | Cookies | Fő tér 2, 93601 Ipolyság | info@coffeein.hu | +36 70 213 7773
E-shop fejlesztés: kódolás és programozás - adwebs.sk, UX és dizajn - Roman Kováčik & DOUBLE ATELIER.

FEKETE NOVMBER AKCIÓ