Coffeein Menü
Ingyenes kézbesítés 17000 Ft feletti megrendelés esetén
← vissza

Peru El Palto,(200g arabica szemes kávé)

Ízében a kakaós tónusok kíséretében édes és csokoládés tónusok dominálnak.

Peru Dél-Amerika nyugati partján található. Az ország éghajlata nagyon változatos, a keleti síkságon trópusi éghajlat uralkodik, míg az ország nyugati részén sivatag lepi el a part mentét. A mi szempontunkból azonban az Andok hegység a legizgalmasabb, mivel a hegység keleti lejtőjén kávét termesztenek.

Peruban kizárólag Arabicát termesztenek, legfőképp Typica és Caturra variánsokat. Az Arabica kávé 95 %-a a környék kistermelőitől származik, akik mindössze 2-3 hektár földterületen gazdálkodnak. Többnyire olyan gazdálkodó családokról van szó, akiknél hosszú hagyománya van a kávé termesztésének. A szüret után a kistermelők tökéletesen vörös kávécseresznyéjüket tisztességes áron eladják a feldolgozó állomásnak. A kínálatunkban szereplő pörkölt szemes kávé a Juan Marco El Palto feldolgozó állomástól származik, amely különböző tanúsítványokkal rendelkezik, és több előkelő Cup of Excellence helyezés birtokosa, valamint hosszú távú céljai közé tartozik eme pozíció megtartása.

100 % Arabika kávé
Pörkölés árnyalata: Full City
Csomagolás: 200 g (szemes kávé)

Ár (ÁFÁ-t tartalmaz)

3090 Ft
Mennyiség:
Doprava zadarmo

Ingyenes kézbesítés 17000 Ft
feletti megrendelés esetén

5% kedvezmény minden kávéra regisztrált vásárlóknak!

Elérhetőség: Raktáron
Pörkölés: 15.11.2024
Min. szavatosság: 15.11.2025
Elkészítését ajánljuk: Eszpresszó,Mokka
Megpörkölve és megrendelve: 605x

A kávé jellemzői

Test
Keserűség
Savasság
Édesség

Ízvilág

A kávé teste hatalmas és erős. Ízében a kakaós tónusok kíséretében édes és csokoládés tónusok dominálnak . Lecsengése enyhén savas és keserű, a grépfrút és narancshéj ízeire emlékeztet.

Származási hely

A Caturra, Typica és Catimor variánsú kávécserjéket a perui Andokban, El Palto térségben, vulkanikus talajon termesztik 1300 - 1800 m tengerszint feletti magasságban. A kávécseresznyéket nedves módszerrel dolgozzák fel, majd napon szárítják. Kézi szüret és válogatás.

További információk

Régió: El Palto

Farm: a környék kistermelői

Feldolgozó állomás: Juan Marco El Palto

Talaj: vulkanikus, ásványi anyagokban gazdag

Variáns: Caturra / Typica / Catimor

Feldolgozás: nedves, napon szárítva

Magasság: 1300 - 1800 m tengerszint feletti magasság

 

Értékelések

Értékelések
4 értékelés Értékelés hozzáadása
    A perui kávé szerintem semmihez sem hasonlítható, mert az összes kávéfajta közül messze a leginkább csokoládé ízű. Olyan, mint egy kiváló minőségű, nagyon finom étcsokoládé, és nem túl erős. Nekem mindig különleges élmény egy perui kávé, azoknak ajánlom, akik szeretik az étcsokoládét (is) ... :)
    Nagyon kellemes, csokoládés ízvilág, kevésbé gyümölcsös. Remek dél-amerikai kávé!
    Nekem nagyon bejött ez a kávé. Kellemes csokoládés tónusok.
    Aeropressben főztem. Minden adag belőle kicsit máshogy sikerült - de az összes ízprofilja nagyon kellemes. Földes, kakós ízek, de még savasságot is hoz alacsonyabb hőmérsékleten. Csak ajánlani tudom.
Copyright © 2011 - 2024 Minden jog fenntartva | Általános Üzleti Feltételek | GDPR | Cookies | Fő tér 2, 93601 Ipolyság | info@coffeein.hu | +36 70 213 7773
E-shop fejlesztés: kódolás és programozás - adwebs.sk, UX és dizajn - Roman Kováčik & DOUBLE ATELIER.

FEKETE NOVMBER AKCIÓ